02 / 06 / 2020

Η εξομολόγηση της Selena Gomez: «Δεν μπορούσα να χαμογελάσω»

Στις αρχές του Σεπτέμβρη η Selena Gomez, η οποία πριν από έναν χρόνο έκανε ένα διάλειμμα από την καριέρα της και τα social media για να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία, παρέστη στο ετήσιο δείπνο που διοργανώνει το νοσοκομείο McLean στη Βοστώνη και ανέβηκε στο βήμα και μίλησε για τη δική της εμπειρία.

Η Gomez μάλιστα τιμήθηκε στη διοργάνωση με το βραβείο McLean το οποίο δίνεται μόνο σε ανθρώπους που κατανοούν τη σημασία της ψυχικής υγείας και βοηθούν στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με αυτήν.

Η 27χρονη ηθοποιός ανέφερε στο λόγο της: «Πέρσι υπέφερα ψυχικά και συναισθηματικά και δεν μπορούσα να είμαι καλά και συγκροτημένη. Δεν μπορούσα να χαμογελάσω ή να κάνω τα πράγματα να φαίνονται φυσιολογικά.
Ένιωθα σαν να με πλημμύρισε  όλος  ο πόνος και το άγχος μου με μιας και ήταν μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου.

Αναζήτησα υποστήριξη στους γιατρούς κι εκείνοι μπόρεσαν να μου κάνουν μια ξεκάθαρη διάγνωση.
Τη στιγμή που δέχτηκα αυτήν την πληροφόρηση ένιωσα τόσο τρομοκρατημένη όσο κι ανακουφισμένη.

Τρομοκρατημένη φυσικά γιατί το πέπλο είχε σηκωθεί, αλλά ανακουφισμένη επειδή πλέον γνώριζα γιατί είχα υποφέρει τόσα χρόνια από την κατάθλιψη και το άγχος.

Παρόλα αυτά αυτό δε σημαίνει ότι έχει περάσει. Μπορώ να πω ότι μετά από ένα χρόνο σκληρής δουλειάς ότι είμαι πιο χαρούμενη και υγιής.

Έχω έλεγχο των συναισθημάτων μου και της σκέψης μου περισσότερο από ποτέ. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.»

Tags: Selena Gomez