09 / 07 / 2020

Φυσική ομορφιά...

Κάθε γυναίκα έχει ένα χαρακτηριστικό στο πρόσωπό της που την κάνει μοναδική, την κάνει ξεχωριστή. Το μυστικό είναι να μπορέσεις να αναδείξεις σωστά το δυνατό σου σημείο και όχι να έχεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Δε χρειάζεται να είσαι κάθε ημέρα βαμμένη, με υπερβολικό κραγιόν, ψεύτικες βλεφαρίδες και μπόλικη τερακότα (ακόμη κι αν το καλοκαίρι έχει περάσει προ πολλού)! Μείνε μια μέρα φυσική! Ξεκίνα τη μέρα σου με ένα καλό καθαρισμό προσώπου με πράσινο σαπούνι. Αφού καθαρίσεις καλά το πρόσωπό σου, κάνε μία απαλή απολέπιση με φυσικά υλικά από το σπίτι σου, για να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σου. Άπλωσε την ενυδατική σου κρεμούλα στο προσωπάκι σου και δες πόσο τελικά λαμπερή είσαι χωρίς πούδρες, make up και ρουζ!

Για να αναδείξεις τη φυσική ομορφιά σου, πιες πολύ νερό, απέφυγε το make up σε καθημερινή βάση, το ντεμακιγιάζ να γίνει απαραίτητο και μη ξεχνάς την απολέπιση και την ενυδάτωση!

Το θέμα είναι να πιστέψεις στη δύναμη του εαυτού σου! Η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να αντικαταστήσει όλα make up του κόσμου!