03 / 06 / 2020

Φαίη Σκορδά για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα: «Πήραμε την απόφαση από κοινού»

Αν και στην έναρξη της εκπομπής της προτίμησε να μην κάνει κανένα σχόλιο, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής ενότητας, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στον πολύκροτο χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα.

Έχοντας στο πλευρό της, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οικοδέσποινα του «Πρω1νού», τόνισε ότι με τον Γιώργο θα τους ενώνουν πάντα τα δύο τους παιδιά, ο Γιάννης και ο Δημήτρης ενώ αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο για να μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε.

«Καταλαβαίνετε ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση, έρχονται όλοι από το πρωί και μου κρατάτε το χέρι. Κάναμε μια δήλωση από κοινού αλλά όταν υπάρχουν παιδιά αυτό είναι το πιο σημαντικό και κάνουμε τα πάντα για να είναι τα παιδιά μας καλά. Αυτή η αγάπη θα μας ενώνει μια ζωή. Δεν είναι κάτι εύκολο αλλά... Μακάρι, κι εγώ να μπορούσα σε μια δύσκολη στιγμή σας να είμαι εκεί και να σας κρατούσα το χέρι. Η ζωή τα φέρνει έτσι αλλά το σημαντικό είναι να είμαστε καλά για τα παιδιά μας και να είμαστε καλά. Πήραμε την απόφαση από κοινού. Δεν είναι κάτι χθεσινό.... Δε θέλω να πω κάτι άλλο», είπε.

Δείτε τι είπε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της: