14 / 08 / 2019

Ελένη Μενεγάκη & Ματέο Παντζόπουλος: Τρυφερά τετ α τετ σε κοινή θέα!

Η καθημερινότητα της Ελένης Μενεγάκη τις προηγούμενες μέρες περιλάμβανε την υλοποίηση κάποιων σχεδίων για τις καλοκαιρινές της διακοπές, αλλά και αγορές για το κτήμα και το ξενοδοχειακό συγκρότημα ΟΝΑR της Άνδρου. 

 

Αυτή τη φορά μαζί με τον σύντροφο της, Μάκη, αποφάσισαν να ανανεώσουν τον μηχανικό εξοπλισμό τους, καθώς φαίνεται ότι επενδύουν κάθε χρόνο όλο και πιο σοβαρά στην τουριστική ανάπτυξη του ήδη υπάρχοντος συγκροτήματος. 

 

 

Πρόσφατα η Ελένη και ο Μάκης βρέθηκαν σε γνωστή αντιπροσωπεία εισαγωγής αυτοκινήτων για την αγορά ενός Golf car, ενός αμαξιδίου το οποίο συναντούμε συχνά σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και σε υπαίθριους αθλητικούς χώρους.

 

 

Το ζευγάρι αναζητούσε τον τρόπο για να κάνουν πιο βολική τόσο τη δική τους μετακίνηση στους χώρους του αγροκτήματος όσο και των τουριστών που φιλοξενούν. Στα κριτήρια της αγοράς μέτρησε φυσικά η ανθεκτικότητα του οχήματος και η προσαρμοστικότητα στη μεταφορά.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU απαθανάτισε το ζευγάρι την ώρα που έκανε τις αγορές τους και όπως θα διαπιστώσετε και εσείς δεν χωρίστηκαν λεπτό ενώ δεν έλειψαν και οι τρυφερές μεταξύ τους στιγμές.